2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMIMIZ

2023 - 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMIMIZ

 

 

2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Programı okulumuzda gerçekleştirildi.

28.09.2023 166

İlçemiz İlköğretim Haftası programı okulumuzda gerçekleştirildi. Programımıza Akyurt Kaymakamı Sn. Mehmet TUNÇ, Akyurt Belediye Başkanı Sn. Hilal AYIK, Akyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Haluk SAYDAN, ilçemiz öğretmen ve öğrencileri, okulumuz öğrencileri ve velileri katıldı.

Akyurt Kaymakamlığı’nın okullarda kitap okumayı yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği “Akyurt 7’den 70’e Okuyor” etkinliği kapsamında Kaymakam Mehmet Tunç ve Başkan Hilal Ayık, öğrencilere 15 dakika boyunca kitap okudu. Daha sonra birinci sınıf öğrencilerine okul çantaları dağıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan programımızda konuşma yapan Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık, belediye olarak okullara her türlü ihtiyaçlarında destek olacaklarını belirterek, “Hem kitap noktasında hem de kütüphanelerin iyileştirilmesi noktasında bizler de gayret sarf edeceğiz. Kıymetli çocuklarımız; tabii ki akademik başarı önemli ama en önemlisi sizlerin vatana, millete hayırlı insanlar, bireyler olmanız. Sizler önce iyi bir insan olmaya çalışın. Akademik başarı da devamında gelecektir” dedi.

Akyurt Kaymakamı Mehmet Tunç, 2023-2024 eğitim-öğretim döneminin hayırlı olmasını dileyerek, şunları söyledi:

“Eğitimde öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin bir arada çalışmasının eğitime olumlu bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Sosyal paydaşlarla birlikte eğitimin yapılması lazım. Yani çocuklarımıza bırakmayacağız. Öğretmenlerimiz ve velilerimiz yıl boyu iletişim halinde olacak. Okul müdürlerine ilk talimatım veli ziyaretleri gerçekleştirilecek. Yılda 2 dönem boyunca en az 2 kere ziyaret gerçekleştirecekler. Artık bundan sonra öğrencilerin durumunu yalnızca anneleri takip etmeyecek. Bize düşen eğitime dair projeler üretmek ve projeleri nitelikli halde uygulamak. Belediyemizle, sivil toplum kuruluşlarımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle hep beraber eğitime yoğunlaşacağız.”

 

Akyurt Kaymakamlığı’nın okullarda kitap okumayı yaygınlaştırmak amacıyla düzenlediği “Akyurt 7’den 70’e Okuyor” etkinliği kapsamında Kaymakam Mehmet Tunç ve Başkan Hilal Ayık, öğrencilere 15 dakika boyunca kitap okudu. Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık’ın öğrenciler için seçtiği kitap ise Reşat Nuri Güntekin’in “Acımak” adlı romanı oldu. Programın devamında Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık ve Kaymakam Mehmet Tunç, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerimize çanta dağıtımının ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

28-09-202328-09-202328-09-202328-09-2023